O Άστον Κούτσερ πήγε και στα μπουζούκια [εικόνες] - iefimerida.gr

O Άστον Κούτσερ πήγε και στα μπουζούκια [εικόνες]

O Άστον Κούτσερ πήγε και στα μπουζούκια [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα βρίσκεται ο άστον Κούτσερ ο οποίος φρόντισε να πάρει μια γεύση από ελληνικό nightlife και όχι μόνο πήγε σε γνωστό αθηναϊκό κλαμπ, αλλά με την παρέα του κατέληξε να περνάει την βραδιά του στα μπουζούκια.
Μετά τον πολύκροτο χωρισμό του με την Ντέμι Μουρ, ο Άστον έχει βρει νέα σύντροφο και μαζί της πέρασε τις γιορτές στην γείτονα Ιταλία και τώρα βρίσκονται στην Ελλάδα.
Ο 33χρονος ηθοποιός περιστοιχισμένος πάντα από τους άντρες ασφαλείας του, διασκέδασε στο club Villa Mercedes όπου παίζει μουσική η Ναταλία Γερμανού, (η οποία έγραψε για τη βραδιά πολλά μηνύματα στο twitter της) ενώ λίγες ώρες μετά πήγε και στο Posidonio και παρακολούθησε το πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου. Μετά και από την ξενάγηση στα μπουζούκια ο άτακτος Άστον πήγε λίγο πριν τα ξημερώματα και σε άλλο αθηναϊκό κλαμπ όπου έμεινε ξεφαντώνοντας, πίνοντας και καπνίζοντας μέχρι το πρωί.

O Άστον Κούτσερ πήγε και στα μπουζούκια [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
O Άστον Κούτσερ πήγε και στα μπουζούκια [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ