«Μια απλή βραδιά στο Villa Mercedes με τον Άστον Κούτσερ στο μισό μέτρο» - iefimerida.gr

«Μια απλή βραδιά στο Villa Mercedes με τον Άστον Κούτσερ στο μισό μέτρο»

Villa Mercedes
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα βρέθηκε χτες το βράδυ ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ και πρώην σύζυγος της Ντέμι Μουρ, Άστον Κούτσερ, ο οποίος διασκέδασε στο γνωστό κλαμπ – εστιατόριο Villa Mercedes, όπου έπαιζε μουσική η Ναταλία Γερμανού.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, η παρουσιάστρια και dj ενημέρωσε το κοινό για την άφιξη του Κούτσερ στην πόλη μας. «Μια απλή καθημερινή βραδιά στο villa mercedes με τον Ashton Kutcher στο μισό μέτρο. Φωτό δεν έχει. 5 μπράβοι μας αγριοκοιτάνε», έγραψε η Ναταλία.

«Πολλές απορίες μαζεμένες για τον Kutcher. Μακρύ καρέ μαλλί, χύμα ντύσιμο, μεγάλη παρέα, πολύ ποτό, πολύ τσιγάρο, 2 κούκλες στην παρέα, σοβαρός αρκετά, ευγενικός αρκετά, διασκέδαζε, δεν καμάκωνε, ψιλοχόρευε χαλαρός και ήξερε όλα τα ξένα τραγούδια απ έξω. Ρεπορτάζ όβερ!», πρόσθεσε.

Τέλος, απαντώντας σε μήνυμα ενός follower της αποκάλυψε: «Μας σύστησε η Ελληνοαμερικανίδα φίλη του, ανταλλάξαμε χειραψία, nice to meet you, γεια σας!».

Ο Άστον Κούτσερ έκανε τις Χριστουγεννιάτικες του διακοπές στην Ιταλία ενώ ανάμεσα στα μέλη της παρέας του βρέθηκε και μια κοπέλα, την οποία τα ξένα ΜΜΕ παρουσιάζουν ως τη νέα του σύντροφο, αν και εκείνος το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ