«Κοινωνικό Παντοπωλείο» αλλά και συσσίτια στον Δήμο Καρπενησίου - iefimerida.gr

«Κοινωνικό Παντοπωλείο» αλλά και συσσίτια στον Δήμο Καρπενησίου

Κώστας Μπακογιάννης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιεί ο Δήμος Καρπενησίου, με την χορήγηση «γευμάτων αγάπης», προκειμένου να ανακουφίσει ευπαθείς ομάδες που έχουν ανάγκη βοήθειας και στήριξης, σε μία εποχή όπου η χώρα μας περνάει μία οδυνηρή συγκυρία.

Ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, και η Δημοτική Αρχή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, αναπτύσσει μια δέσμη αλληλένδετων κοινωνικών δράσεων που προσβλέπουν στην καλλιέργεια κοινωνικής ευθύνης προς κάθε μορφή κινδύνου φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού ατόμων και ομάδων του πληθυσμού μας.

Μετά τη διασφάλιση και διεύρυνση των προγραμμάτων «Βοήθεια στο σπίτι» και τη λειτουργία των «Γευμάτων Αγάπης», ακολουθεί η σύσταση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» το οποίο έχει ως στόχο την κάλυψη αναγκών σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

Στους πολίτες παραχωρούνται δωρεάν τρόφιμα, και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, με την μορφή χορηγίας, ή της δωρεάς, σε μηνιαία βάση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ