Ελεύθερα με εγγύηση 100.000 ευρώ δύο μέλη του ΔΣ της Γερολυμάτος - iefimerida.gr

Ελεύθερα με εγγύηση 100.000 ευρώ δύο μέλη του ΔΣ της Γερολυμάτος

Κώστας Χρηστίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εγγύηση 100.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, ως περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν ελέυθεροι μετά την απολογία τους οι Κώστας Χρηστίδης και Φρανς Σεκούλα, οι οποίοι φέρονται να είναι εκπρόσωποι της εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics, που ανήκε στον όμιλο Λαυρεντιάδη, και κατηγορούνται για κλοπές από τις αποθήκες της εταιρείας.

Οι κατηγορούμενοι προσήχθησαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία πως έκλεψαν εμπόρευμα της επιχείρησης, αξίας περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν την κατηγορία, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κλοπή εμπορευμάτων, αντιτείνοντας ότι αυτά βγήκαν από τις αποθήκες νόμιμα με δελτία αποστολής.

Μετά την απολογία τους, οι κ. Χρηστίδης, και κ. Σεκούλα, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ αρνήθηκαν πως είναι οι νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρείας και κατά συνέπεια δεν έχουν καμμία ποινική ευθύνη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη δύο φερόμενοι ως εκπρόσωποι της εταιρείας θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, καθώς ύστερα από μήνυση των εργαζομένων στην εταιρεία συνελήφθησαν και δικάζονται στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για μη καταβολή δεδουλευμένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ