Ραντεβού: Τι πρέπει να φας πριν βγεις μαζί του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ραντεβού: Τι πρέπει να φας πριν βγεις μαζί του [εικόνες]

Φωτογραφία: Olivia Palermo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχεις διαλέξει τα πάντα...μακιγιάζ, ρούχα, παπούτσια, μέρος. Παρ'όλα αυτά νιώθεις εξουθενωμένη από την δουλειά και δεν έχεις καμία όρεξη; Μία σωστή διατροφή, εντάσσοντας στο μενού τις παρακάτω 5 τροφές είναι το μυστικό για να είσαι χαλαρή στην έξοδο μαζί του.

Ραντεβού: Τι πρέπει να φας πριν βγεις μαζί του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κανένα άγχος με ...ξηρούς καρπούς
Η διατροφολόγος Σαμόν Γουίλκισον επισημαίνει πως ένας σημαντικός παράγοντας που ευθύνεται για το άγχος σου είναι η κατανάλωση των...λάθος τροφίμων.
Μία χούφτα από καρύδια, φουντούκια, αμύγδαλα ή μία μπάρα δημητριακών θα ανεβάσουν τα επίπεδα σακχάρου σου στο αίμα, θα σου δώσουν ενέργεια λόγω του μαγνησίου και θα «καλμάρει» το νευρικό σου σύστημα.

Ραντεβού: Τι πρέπει να φας πριν βγεις μαζί του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Λαχανικά για... δροσερή αναπνοή
Η διατροφολόγος Κασσάνδρα Μπαρνς επισημαίνει πως οι πολλοί καφέδες και τα ξερά φαγητά μπορεί να κάνουν την αναπνοή σου να σε... προδώσει.
Τα καρότα, τα μήλα και το σέλινο θα συμβάλουν στην παραγωγή περισσότερου σάλιου, καταπολεμώντας τα βακτήρια. Ωστόσο αυτό που παίζει καθοριστικό ρόλο στο να μην μυρίζει άσχημα το στόμα σου, είναι το να πίνεις συχνά νερό.

Ραντεβού: Τι πρέπει να φας πριν βγεις μαζί του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Λαμπερή με ένα... πράσινο σμούθι
Αν βασίζεσαι στο μακιγιάζ σου, αλλά θέλεις και κάτι παραπάνω, φτιάξε ένα σμούθι με σπανάκι, ανανά και αβοκάντο. Έτσι το πρόσωπό σου θα δείχνει πιο λαμπερό και ξεκούραστο, καθώς το αβοκάντο θα ενυδατώσει το δέρμα σου και ο ανανάς θα συμβάλει στην παραγωγή κολλαγόνου.
Μόνο φρόντισε να το πιεις από το πρωί και όχι μία ώρα πριν την συνάντηση μαζί του.

Ραντεβού: Τι πρέπει να φας πριν βγεις μαζί του [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Λάδι για επίπεδη κοιλιά
Μία πράσινη σαλάτα με ελαιόλαδο, ή ένας σολωμός με μαρινάδα είναι οι καλύτερες επιλογές για το μεσημεριανό σου. Γιατί το λάδι; Πρώτον θα σε βοηθήσει στην πέψη, υποχωρώντας αμέσως το μικρό το φούσκωμα του μεσημεριανού. Δεύτερον και (σημαντικότερο) είναι πως θα σε αποτρέψει από το να μεθύσεις. Τα φυσικά λύπη γενικά θα απορροφήσουν, κάνοντας το συκώτι να «αντιδράσει» γρηγορότερα.

Ραντεβού: Τι πρέπει να φας πριν βγεις μαζί του [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Μαύρη σοκολάτα... για σέξι διάθεση
Η μαύρη σοκολάτα περιέχει διάφορες ουσίες που θα σε κάνει να έχεις την ΤΕΛΕΙΑ διάθεση. Η διατροφολόγος Γουίλκισον εξηγεί:
«Η μαύρη σοκολάτα περιλαμβάνει φαινυλαιθυλαμίνη, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως νευροδιαβιβαστής του εγκεφάλου, κάνοντάς σε να νιώθεις πιο ευχάριστα.

«Επίσης έχει μαγνήσιο, ένα από τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την παραγωγή της σεροτονίνης, ορμόνης που σε χαλαρώνει. Τέλος, σκέψου ποια είναι η τροφή που σου φτιάχνει πάντα την διάθεση και πρόσθεσέ την στην διατροφή σου, καθώς αυτή θα βοηθήσει στην απελευθέρωση ενδορφινών, που θα σε κάνει να νιώθεις καλά.

Φωτογραφίες: Pixabay

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή Ραντεβού γυναίκα τροφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ