Ηθοποιοί του Χόλιγουντ που εγκαταλείπουν την υποκριτική...Ή έτσι λένε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηθοποιοί του Χόλιγουντ που εγκαταλείπουν την υποκριτική...Ή έτσι λένε [εικόνες]

Μπραντ Πιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσφάτως, ο Μπραντ Πιτ ανακοίνωσε ότι σε μόλις 3 χρόνια θα σταματήσει να εργάζεται μπροστά από τις κάμερες και θα αρχίσει μια νέα καριέρα στα παρασκήνια των ταινιών. Αντίστοιχες δηλώσεις έχουν κάνει και άλλοι διάσημοι του Χόλιγουντ.

Μπραντ Πιτ
Αν και οι κριτικοί κινηματογράφου υποστηρίζουν ότι το 2011 ήταν η καλύτερη του χρονιά από υποκριτικής απόψεως, και μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στην κατάκτηση ενός Όσκαρ, ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι όταν κλείσει τα 50, δηλαδή σε 3 χρόνια, θα εγκαταλείψει την υποκριτική για να ασχοληθεί με την παραγωγή ταινιών.

Αντζελίνα Τζολί
Το έτερον ήμισυ του Μπραντ έχει επίσης εκφράσει την επιθυμία της να εγκαταλείψει τη λάμψη του Χόλιγουντ, χωρίς όμως να έχει προσδιορίσει το πότε ακριβώς, όπως έκανε ο σύντροφός της.

Χοακίν Φίνιξ
Μετά από πολλούς αξιόλογους ρόλους, με τελευταίο αυτό του Τζόνι Κας στην ταινία «walk the line», ο Χοακίν ανακοίνωσε το 2008 ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει την υποκριτική για να ασχοληθεί με τη μουσική. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά αποκάλυψε ότι έκανε πλάκα και ήδη έχει ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία «The master», η οποία αναμένεται στις αίθουσες το 2013.

Άλεκ Μπόλντγουιν
Με τη λιτή δήλωση «δεν με ενδιαφέρει πλέον η υποκριτική», ο ηθοποιός ανακοίνωσε το 2009 ότι σταματάει την ηθοποιία. Ωστόσο, το 2012 θα τον δούμε στη μεγάλη οθόνη υπό τις σκηνοθετικές υποδείξεις του Γούντι Αλεν στην ταινία «Nero Fiddled».

Ευάντζελιν Λίλι
Η σταρ της σειράς lost δήλωσε το 2010 ότι δεν έχει το πάθος που χρειάζεται η ηθοποιία και κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσει γιατί θέλει να έχει μια φυσιολογική ζωή, χωρίς παπαράτσι να τρέχουν από πίσω της. Ωστόσο, από τότε έχει κάνει ήδη δύο ταινίες και δεν αποκλείει να συνεχίσει, όσο δεν την ενοχλούν.

Ράιαν Φιλίπε
Και αυτός, όπως και η Λίλι δηλώνει κουρασμένος από τους παπαράτσι και προτιμά να εγκαταλείψει την υποκριτική και τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου να μπορεί να κυκλοφορεί άνετα στο δρόμο. Ωστόσο, ακόμα δεν το έχει κάνει, καθώς προσφάτως τελείωσε τα γυρίσματα όχι μίας αλλά δύο ταινιών και ετοιμάζεται για την επόμενη.

Νίκολας Κέιτζ
Το 2008 είχε πει ότι σκεφτόταν να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ, καθώς δεν ήταν σίγουρος για την αγάπη του κοινού. Κατάφερε όμως να ξεπεράσει τις ανασφάλειες του και έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες, ενώ ετοιμάζει το «national treasure 3», το οποίο θα βγει στις αίθουσες το 2014.

Νταϊάν Λέιν
Αν και το 2008 ήταν από τις καλύτερές της χρονιές, καθώς πρωταγωνίστησε σε τέσσερις ταινίες που έκαναν επιτυχία (Untraceable, Nights in Rodanthe, Jumper, Killshot), η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι 3 δεκαετίες στη μεγάλη οθόνη ήταν αρκετές για αυτήν. Ωστόσο, μετά από μόλις δύο χρόνια απουσίας επανήλθε το 2010 με την ταινία «Cinema verite» ενώ θα τη δούμε και ως μαμά του σούπερμαν στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον υπερήρωα.

Κλιντ Ίστγουντ
Λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Gran Torino» το 2008, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ανακοίνωσε ότι έφτασε η ώρα να σταματήσει την υποκριτική. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Trouble With the Curve».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ