Τέλος οι ταινίες για τον Μπραντ Πιτ σε 3 χρόνια - iefimerida.gr

Τέλος οι ταινίες για τον Μπραντ Πιτ σε 3 χρόνια

Μπραντ Πιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάθλιψη θα πέσουν χιλιάδες θαυμάστριες του σταρ του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ, μετά την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος ότι σε τρία χρόνια θα σταματήσει να εργάζεται ως ηθοποιός.

Ο 47χρονος Μπραντ ήταν καλεσμένος της εκπομπής «60 Minutes», της Αυστραλιανής τηλεόρασης και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πόσο καιρό ακόμα σκοπεύει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες, είπε όρθά κοφτά ότι όταν γίνει 50 ετών θα σταματήσει να εργάζεται ως ηθοποιός και θα επικεντρωθεί στην παραγωγή ταινιών.

Όπως εξήγησε ο ίδιος «απόλαυσα πολύ την διαδικασία παραγωγής και το να κάνω μια ιστορία ταινία, παρ' όλο που είναι πιο δύσκολο και σκληρό».

Κάτι ανάλογο είπε και σε συνέντευξή του σε περιοδικό των «The Sunday Times», όπου ερωτηθείς πώς βλέπει το μέλλον του δήλωσε: «Όλοι έχουμε ένα συγκεκριμένο χρόνο κινηματογραφικής ζωής και ο δικός μου πλησιάζει στο τέλος -παρ' όλο που υπάρχουν κάποιοι ρόλοι που θέλω να υποδυθώ. Ανυπομονώ να ερμηνεύσω έναν γερο-γκρινιάρη μια μέρα. Αυτό θα το κάνω σίγουρα».

Ο Μπραντ Πιτ έχει ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του ως παραγωγός με τις ταινίες «The Time Traveler's Wife», «Eat Pray Love» αλλά και την φετινή «The Tree of Life», στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστούσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ