Ο Κλιντ Ίστγουντ δεν εγκαταλείπει εύκολα την υποκριτική του καριέρα - iefimerida.gr

Ο Κλιντ Ίστγουντ δεν εγκαταλείπει εύκολα την υποκριτική του καριέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κλιντ Ιστγουντ είχε «υποσχεθεί» ότι το Gran Torino είναι η τελευταία ταινία στην οποία εμφανίζεται ως ηθοποιός, όμως τώρα φαίνεται πως καλοβλέπει τον βασικό ρόλο ταινίας «Trouble with the Curve», με θέμα το μπέιζμπολ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Hollywood Reporter, αν και ο Ιστγουντ σχεδίαζε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην σκηνοθεσία, δεν μπορεί να αντισταθεί στο ρόλο αυτό, του ηλικιωμένου κυνηγού ταλέντων, ο οποίος αποφασίζει να κάνει ένα road trip με την κόρη του.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ρόμπερτ Λόρεντζ, που για πρώτη φορά βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, ενώ έχει υπάρξει παραγωγός αρκετών ταινιών του Ιστγουντ.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε σκοπό να ξεκινήσει τα γυρίσματα του ριμέικ της ταινίας «A Star is Born» με πρωταγωνίστρια την Μπιγιονσέ, όμως το σχέδιο αναβλήθηκε λόγω της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ