Μπλόφαραν με Πετσάλνικο και Κακλαμάνη - iefimerida.gr

Μπλόφαραν με Πετσάλνικο και Κακλαμάνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τρελό παιχνίδι με τα ονόματα των υποψηφίων πρωθυπουργών παίχτηκε χτες αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας καθώς κυκλοφορούσαν σκόπιμα φήμες ότι Παπανδρέου και Σαμαράς θα πρότειναν για νέο πρωθυπουργό τον νυν πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο ή τον κ. Απόστολο Κακλαμάνη.

Από ότι φαίνεται επρόκειτο για ένα προπέτασμα καπνού καθώς τα μοναδικά ονόματα τα οποία βρίσκονταν στο τραπέζι ήταν εκείνα του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και του προέδρου του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, Βασίλη Σκουρή.

Το σενάριο για τον Απόστολο Κακλαμάνη διαψεύστηκε από τον ίδιο χτες το απόγευμα, ενώ κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες τηλεφωνούσαν χτες σε δημοσιογράφους για να διαψεύσουν και το όνομα του κ. Φίλιππου Πετσάλνικου. Την ίδια στιγμή, η περίπτωση του κ. Λουκά Παπαδήμου αποκλείστηκε καθώς δεν ήταν αποδεκτός από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ έθετε και όρους για να αναλάβει.

Σε κάθε περίπτωση, το θρίλερ για τον νέο πρωθυπουργό θα τελειώσει σήμερα, αφού όλα δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον ενημερώσει για τη συμφωνία των δύο κομμάτων ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες (συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και σχηματισμός νέας κυβέρνησης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξερχόμενος από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Αντώνης Σαμαράς είπε χτες ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου και ερωτηθείς για το όνομα του νέου πρωθυπουργού, αρκέστηκε να πει ότι «είναι φέρελπις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ