Μέχρι το μεσημέρι το όνομα του νέου πρωθυπουργού - iefimerida.gr

Μέχρι το μεσημέρι το όνομα του νέου πρωθυπουργού

Κάρολος Παπούλιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσημέρι ο απερχόμενος πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου Θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή του, καθώς και την παραίτηση της κυβέρνησής του.

Μόλις ολοκληρωθεί η συνάντηση των δύο ο κ.Κάρολος Παπούλιας θα συγκαλέσει συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών -θα συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν- και στη συνεχεία θα ανακοινωθεί το όνομα του πρωθυπουργού και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Χθες πάντως και στα δύο κόμματα οι συσκέψεις και οι διεργασίες διαδέχονταν η μία την άλλη, καθώς τα ονόματα πιθανών υποψηφίων που έπεφταν στο τραπέζι για να αναλάβουν την πρωθυπουργία στη μεταβατική κυβέρνηση άλλαζαν συνεχώς, με αυτό βέβαια του Λουκά Παπαδήμου να παραμένει, μέχρι κάποια ώρα τουλάχιστον, στην κορυφή της λίστας -. Ωστόσο τα σενάρια άλλαξαν και η ονοματολογία συνεχίστηκε μέχρι αργά χθες τη νύχτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ