Δασκάλα αυτοπυρπολύθηκε με πετρέλαιο μπροστά στους μαθητές της - iefimerida.gr

Δασκάλα αυτοπυρπολύθηκε με πετρέλαιο μπροστά στους μαθητές της

σχολείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι μαθητές ενός σχολείου της νότιας Γαλλίας μετά τον αυτοπυρπολισμό της δασκάλας των Μαθηματικών μπροστά τα μάτια τους, ύστερα από έντονη διαμάχη μεταξύ τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των γαλλικών ΜΜΕ, η δασκάλα προέβη στην τραγική αυτή κίνηση στο προαύλιο του σχολείου, μετά από μία έντονη αντιπαράθεση με τους μαθητές της. Η συνάντηση τους είχε γίνει στα πλαίσια της επίλυσης των διαφορών που είχαν μεταξύ τους. Ομως αντί για τα αναμενόμενα αποτελέσματα, η δασκάλα λούστηκε με πετρέλαιο και έβαλε φωτιά μπροστά στους έκπληκτους μαθητές.

«Είδα ένα σώμα τυλιγμένο στις φλόγες να προχωρά με τα χέρια στο κεφάλι» περιγράφει ένας μαθητής «Αρκετοί από εμάς προσπαθούσαμε να σβήσουμε τη φωτιά αλλά εκείνη έλεγε διαρκώς «Όχι, αφήστε με δεν θέλω βοήθεια. Ο Θεός μου είπε να το κάνω».

Την καταθλιπτική δασκάλα επισκέφτηκε ο υπουργός Παιδείας της Γαλλίας Λουκ Σατέλ ο οποίος ζήτησε την άμεση ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών. Η υπόθεση ανοίγει το ζήτημα της ψυχιατρικής εξέτασης δασκάλων και καθηγητών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ