Νέα πρόκληση Λυμπερόπουλου: «Θα πεθάνετε όλοι μαζί μας» - iefimerida.gr

Νέα πρόκληση Λυμπερόπουλου: «Θα πεθάνετε όλοι μαζί μας»

Θύμιος Λυμπερόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η πορεία των ιδιοκτητών ταξί προς την Βουλή όπου οι εκπρόσωποί τους ζήτησαν να συναντήσουν τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μιλήσουν τηλεφωνικά και να κλείσουν ραντεβού τις επόμενες μέρες.

Νωρίτερα, ο τομεάρχης της Ν.Δ. και πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, είχε προχωρήσει σε προκλητικές δηλώσεις, εξαπολύοντας απειλές προς την κυβέρνηση αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

Μιλώντας προς τους ιδιοκτήτες ταξί, στη συγκέντρωσή τους έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ, λίγο πριν την πορεία τους στους δρόμους της Αθήνας, είπε χαρακτηριστικά, αποευθυνόμενος προφανώς προς την κυβέρνηση: «Αν είναι να πεθάνουμε εμείς θα πεθάνετε όλοι μαζί μας».

Και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων:

  • «Εμείς είμαστε αυτοί που θα ρίξουν την κυβέρνηση.
  • «Θα πάμε τόσο κοντά τους, ώστε η ανάσα μας να τους πνίγει και να μη μπορούν να αναπνεύσουν»
  • «Θα περικυκλώσουμε το ξενοδοχείο των Τροϊκανών και θα τους πάμε σηκωτούς στον Βενιζέλο»

Οι αυτοκινητιστές έχουν προχωρήσει σε εικοσιτετράωρη απεργία μετά την ομόφωνη έγκριση του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των μεταφορών από το υπουργικό Συμβούλιο και έχουν έρθει σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες φορτηγών και τους οδηγούς της ΕΘΕΛ προκειμένου να σχηματίσουν κοινό μέτωπο κατά της κυβέρνησης και του ανοίγματος του επαγγέλματός τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ