Ο 2ος εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής του - iefimerida.gr

Ο 2ος εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής του

Ο 2ος εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρικ Ρόσνερ είναι ο δεύτερος εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο, ωστόσο σε μεγάλο βαθμό το IQ του είναι υποβοηθούμενο από τη διατροφή και τα συμπληρώματα που καταναλώνει.

Οπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος, η κάθε ημέρα του ξεκινάει με περίπου 50 χάπια: Ωμέγα 3 μουρουνέλαιο (για τον έλεγχο των κακών λιπαρών), μια παιδική ασπιρίνη (για μακροζωία), μετφορμίνη (για το μεταβολισμό) και πολλά άλλα και στη συνέχεια το πρωϊνό του.

Οπως αναφέρει, η διατροφή και τα συμπληρώματα που καταναλώνει κάνουν το μυαλό του να λειτουργεί καλύτερα, εμποδίζοντας την εξασθένηση των γνωστικών λειτουργιών που επέρχεται με το γήρας.

Ο Ρόσνερ έχει δείκτη νοημοσύνης 192, σε σύγκριση με το μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης που είναι 100.

Ωστόσο σε μεγάλο βαθμό η εξυπνάδα του αναφέρει ότι στηρίζεται στην διατροφή του, τα μυστικά της οποία αποκαλύπτει στο Business Insider.

Οπως παραδέχεται, τα κύρια σημεία της διατροφής του είναι τα λιπαρά ωμέγα-3 που βρίσκονται άφθονα στα ψάρια και βοηθούν τη διαχείριση κακών λιπων, ο καφές και το ασβέστιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ