Αδυνατίστε σε λίγες ώρες: Μικρά μυστικά που αλλάζουν το σώμα από τη μέρα στη νύχτα - iefimerida.gr

Αδυνατίστε σε λίγες ώρες: Μικρά μυστικά που αλλάζουν το σώμα από τη μέρα στη νύχτα

Αδυνατίστε σε λίγες ώρες: Μικρά μυστικά που αλλάζουν το σώμα από τη μέρα στη νύχτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μερικές φορές που ευχόμαστε να έχουμε χάσει μερικά κιλά ή να είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα δίαιτα. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα μυστικά που μπορούν να κάνουν τη σιλουέτα να φαίνεται πιο κομψή μέσα σε μόνο λίγες ώρες.

Τα λεγόμενα μυστικά insta-thin αφορούν τη διατροφή που πρέπει να ακολουθήσετε μέσα στη μέρα και τα ρούχα που πρέπει να φορέσετε, ώστε το βράδυ να δείχνετε εμφανώς πιο αδυνατισμένη, κρύβοντας τις ατέλειες.

Οχι στους υδατάνθρακες και τα γαλακτοκομικά
Προκαλούν κατακράτηση υγρών και πρήξιμο στο σώμα, ενώ χωνεύονται και πιο αργά.

Ξυπνήστε το πεπτικό
Με το που ξυπνήσετε το πρωί πριν από οτιδήποτε άλλο πιείτε ένα ποτήρι με ζεστό πράσινο τσάι και λεμόνι. Ενεργοποιεί το πεπτικό σύστημα και το μεταβολισμό. Επίσης μέσα στη μέρα συνιστάται πολύ νερό και μακριά από οτιδήποτε ανθρακούχο. Μεσημεριανό και βραδινό μια πράσινη σαλάτα με αγγούρια, σπαράγγια, σέλινο και κοτόπουλο και χυμό λεμονιού ή μια κουταλιά ελαιόλαδο. Για απογευματινό σνακ μία παπάγια, που περιέχει βρομελίνη και παπαΐνη, ένζυμα τα οποία εξαφανίζουν το φούσκωμα, διασπώντας την πρωτεΐνη και διευκολύνοντας την πέψη.

Φάτε αργά
Το στομάχι θέλει περίπου 30' για να δώσει σήμα στον εγκέφαλο ότι χόρτασε. Ετσι όταν τρώμε γρήγορα συνηθίζουμε να καταναλώνουμε μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού από αυτές που πραγματικά χρειαζόμαστε. Επίσης τρώγοντας γρήγορα καταπίνουμε και πολύ περισσότερο αέρα ενισχύοντας το φούσκωμα

Οχι τσίχλες
Ευθύνονται για την κατάποση του αέρα και περιέχουν σάκχαρα που επίσης προκαλούν φούσκωμα.

Τζελ σώματος με καφεϊνη
Θα απορροφηθεί από το δέρμα και θα λειτουργήσει σαν διουρητικό, ενώ ταυτόχρονα θα μειώσει αισθητά το πρήξιμο.

Μυτερές γόβες σε nude απόχρωση
Κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά, σε αντίθεση με τα πιο τετράγωνα τακούνια ή τα μποτάκια.

Βronzer
Ενα μαυρισμένο σώμα κρύβει τις ατέλειες και τονίζει τις γωνίες.

Σκούρα ρούχα και παιχνιδιάρικα αξεσουάρ
Το μαύρο δεν είναι το μόνο χρώμα που αδυνατίζει. Το navy Blue και το σκούρο μωβ μπορούν επίσης να κόψουν πόντους. Επίσης μια φαρδιά ζώνη κάτω από το στήθος, θα κάνει τη μέση να δείχνει πολύ λεπτότερη και θα τραβήξει τα βλέμματα ψηλά, μακριά από την περιοχή των γοφών ενώ τα μακριά κολιέ θα κάνουν τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο ψηλή και πιο λεπτή .

Οχι σφιχτά εσώρουχα
Αλλιώς θα φαίνονται ψωμάκια να πετάνε από τις άκρες τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ