Στην Αθήνα ο Γιούνκερ - Τι θα συζητήσει με Σαμαρά - iefimerida.gr

Στην Αθήνα ο Γιούνκερ - Τι θα συζητήσει με Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν ΚλονΤ Γιούνκερ, όπου θα έχει άτυπη συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Οι δύο άνδρες θα έχουν γεύμα εργασίας κατά το οποίο αναμένεται να συζητήσουν την πορεία εξόδου της Ελλάδας από το μνημόνιο και την αξιολόγηση της εφαρμογής του προγράμματος από την Τρόικα. Στο τραπέζι αναμένεται, επίσης, να πέσει και το χρηματοδοτικό κενό για το 2015, καθώς και η ελάφρυνση του δημόσιου χρέους.

Πρόκειται για τη δεύτερη μέσα σε δύο μήνες, επίσκεψη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στη χώρα μας. Κατά την τελευταία του επίσκεψη στις 4 Αυγούστου, ο πρόεδρος της Κομισιόν είχε μιλήσει για τη «μεγάλη μάχη» που έδωσε ο ίδιος ώστε να καταφέρει να αντιταχθεί σε όσους ήθελαν να απομακρύνουν την Ελλάδα από το ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ