Με κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι ταξιτζήδες - iefimerida.gr

Με κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι ταξιτζήδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση σε υψηλούς τόνους στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του συνδέσμου αυτοκινητιστών ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Ο κ. Λυμπερόπουλος έκανε λόγο για "σκάνδαλο παραποίησης" από πλευράς του υπουργείου Μεταφορών της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα "κλειστά επαγγέλματα" κατηγορώντας τον κ. Ραγκούση για "ακατανόητη και σκανδαλώδη διοχέτευση πληροφοριών".

"Με μια μεθόδευση μέσα από 'παπαγαλάκια' θέλησε να περάσει ότι δικαιώνεται και ήταν πολύ σωστή η απάντηση του κ. Ρέππα", συνέχισε ενώ αμφισβήτησε ότι ο πρωθυπουργός έχει ανάψει "πράσινο φως" στον κ. Ραγκούση. "Δεν έχω καμία τέτοια πληροφορία", δήλωσε προσθέτοντας πως έχει βάσιμες πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός έστω και αργά "έβαλε τον ερασιτεχνισμό του κ. Ραγκούση σε ένα χρονοδιάγραμμα".

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Λυμπερόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό Μεταφορών ότι κορόιδεψε τον κόσμο και τους ιδιοκτήτες ταξί και ανέφερε ότι ο κλάδος δικαιώθηκε από πέντε κόμματα της Βουλής, μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Επίσης άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για νέες κινητοποιήσεις, λέγοντας ότι θα περιμένει τις αποφάσεις τις κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ