Η Ελεν Μίρεν αποκαλύπτει πώς διατηρεί άψογη την σιλουέτα της στα 60 -Το πανεύκολο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ελεν Μίρεν αποκαλύπτει πώς διατηρεί άψογη την σιλουέτα της στα 60 -Το πανεύκολο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτογραφία της Eλεν Μίρεν από παραλία της Ιταλίας το 2008 έκανε το γύρο του κόσμου. Και έκανε εκατομμύρια γυναίκες να την φθονούν που στα 65 της είχε καταφέρει να έχει τέτοιο κορμί. Η ίδια, τώρα, αποκαλύπτει το μυστικό για την εντυπωσιακή σιλουέτα της.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός, το μυστικό της άψογης γραμμής της βρίσκεται σε ένα πρόγραμμα 10λεπτης γυμναστικής που είχε σχεδιαστεί για τους εργαζομένους της Royal Canadian Air Force το 1950 και το οποίο η ίδια ακολουθεί καθημερινά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 ασκήσεις για τις γυναίκες και πέντε για τους άνδρες, όπως πους απς, καθισματάκια, επιτόπιο τρέξιμο και κύκλους των χεριών στον αέρα, ασκήσεις οι οποίες βοηθούν όλες τις μυικές ομάδες να λειτουργούν. Καθώς κάποιος ανεβαίνει επίπεδο οι ασκήσεις δυσκολεύουν, ωστόσο, το πρόγραμμα δεν ξεπερνά τα 12 λεπτά την ημέρα. Η Ελεν Μίρεν τόνισε ότι ακολουθεί πιστά αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής κάθε φορά που αισθάνεται ότι χάνει τη φόρμα της.

Οσο για τη φωτογραφία με το κόκκινο μπικίνι; Η ίδια λέει ότι το κολακευτικό αποτέλεσμα οφείλεται στη γωνία λήψης της φωτογραφίας αναφέροντας ότι πάντα έμοιαζε χάλια με το μπικίνι της. Η φωτογραφία, πάντως, άλλα λέει.

Η Ελεν Μίρεν αποκαλύπτει πώς διατηρεί άψογη την σιλουέτα της στα 60 -Το πανεύκολο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ