Υπερφαγητό το ελληνικό γιαούρτι: Αυτές είναι οι τροφές που χαρίζουν ενέργεια και ευεξία [εικόνες] - iefimerida.gr

Υπερφαγητό το ελληνικό γιαούρτι: Αυτές είναι οι τροφές που χαρίζουν ενέργεια και ευεξία [εικόνες]

Υπερφαγητό το ελληνικό γιαούρτι: Αυτές είναι οι τροφές που χαρίζουν ενέργεια και
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σωστή διατροφή είναι πολύ σημαντική για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας και από τη λίστα των υπερ-φαγητών δε θα μπορούσαν να λείπουν τα ελληνικά προϊόντα.

Η εταιρεία εμπορίας τροφίμων Gryffin Media παρουσιάζει τα πιο σημαντικά υπερ-φαγητά που πρέπει όλοι να βάλουμε στην διατροφή μας.

Στο infographic εκθειάζονται τα τρόφιμα που ωφελούν την υγεία, όπως το αβοκάντο, το σπανάκι και τα βατόμουρα, μεταξύ άλλων αλλά και το ελληνικό γιαούρτι.

Τα αβοκάντο βοηθούν τον οργανισμό να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά από άλλες τροφές, το σπανάκι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμά τις λοιμώξεις, ενώ τα βατόμουρα είναι πλούσια σε βιταμίνη C και φυτικές ίνες που σας σε φόρμα και το ελληνικό γιαούρτι είναι γεμάτο προβιοτικά που αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο για το πεπτικό μας σύστημα.

Υπερφαγητό το ελληνικό γιαούρτι: Αυτές είναι οι τροφές που χαρίζουν ενέργεια και ευεξία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ