Σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ η Σελένα Γκόμεζ: Κακή επιρροή ο Τζάστιν Μπίμπερ - iefimerida.gr

Σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ η Σελένα Γκόμεζ: Κακή επιρροή ο Τζάστιν Μπίμπερ

Σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ η Σελένα Γκόμεζ: Κακή επιρροή ο Τζάστιν Μπίμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κακή επιρροή φαίνεται πώς είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ για την Σελένα Γκόμεζ σύμφωνα με τους γονείς της, αφού επιμένουν να τη βάλουν σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ προκειμένου να την κρατήσουν μακριά του.

Οπως αποκάλυψε πηγή κοντά στην τραγουδίστρια, μιλώντας αποκλειστικά στο HollywoodLife.com, «είχαν δοκιμάσει και στο παρελθόν να την βάλουν σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ για να ηρεμήσει από την κατάθλιψη και το άγχος, ωστόσο αυτή τη δεύτερη φορά ελπίζουν να τα καταφέρουν.»

«Οι γονείς της Σελένα δεν συμπάθησαν ποτέ τον Τζάστιν Μπίμπερ και πιστεύουν ότι η κόρη τους θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένη και υγιής χωρίς αυτόν στη ζωή της» αναφέρει η πηγή.

«Τα κύρια θέματα της Σελένα είναι η κατάθλιψη και το άγχος και προφανώς όταν πίνει αλκοόλ, ενισχύει το πρόβλημα. Εχει, επίσης, προβλήματα στον ύπνο που κάνει τα πάντα χειρότερα. Η οικογένειά της , ειδικά η μαμά της, αποδίδει πολλά από τα προβλήματά της, σε κακές παρέες εννοώντας φυσικά και τον Μπίμπερ. Η Σελένα θέλει πραγματικά να γίνει καλά αλλά δεν είναι σίγουρη τι πρέπει να κάνει. Η απεξάρτηση δεν είναι κάτι που νομίζει ότι χρειάζεται. Σκέφτεται ότι αν μπορεί απλώς να επικεντρωθεί στην καριέρα της και να μείνει μακριά από ορισμένους ανθρώπους, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ