Τα κορίτσια μας τα παίρνουν οι Αραβες -Ολα όσα συνέβησαν στις συνεντεύξεις των Emirates Airlines [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα κορίτσια μας τα παίρνουν οι Αραβες -Ολα όσα συνέβησαν στις συνεντεύξεις των Emirates Airlines [εικόνες]

EMIRATES
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες ημέρες, έξω από ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας, μπαινόβγαιναν όμορφες, ομοιόμορφα ντυμένες κοπέλες: μαύρες στενές φούστες, σακάκια συνδυασμένα με χαμηλά τακούνια και αυστηρό βάψιμο. Τι συνέβαινε; Στο εσωτερικό του ξενοδοχείου οι υπεύθυνοι της Emirates Airlines αναζητούσαν τις νέες τους αεροσυνοδούς.

Το πακέτο που προσφέρει η αραβική αεροπορική εταιρεία, 1.600 ευρώ πρώτο μισθό, μπόνους, σπίτι στο Ντουμπάι με πληρωμένα όλα τα έξοδα, χρηματικό ποσό επαρκές για τρία πλούσια γεύματα την ημέρα στο ξενοδοχείο, ιατρική περίθαλψη, εισιτήρια με έκπτωση για τους συγγενείς, ένα ποσό 2.000 dhs (περίπου 400 ευρώ) για τις πρώτες μέρες, συν άλλα 500 dhs για να αγοράσεις σίδερο με το οποίο θα σενιάρεις τη στολή σου πριν από κάθε πτήση, είναι τόσο δελεαστικό που υποχρεώνει τις κοπέλες, λίγο πριν υποβληθούν στο... τεστ να έχουν πάρει το πιο σοβαρό τους ύφος. Και να είναι πνιγμένες στο άγχος. Το καταλαβαίνεις, άλλωστε από το βηματισμό τους.

«Εντάξει, δεν το συζητώ – η τέλεια δουλειά. Βέβαια είναι και αυστηροί, έτσι; Το συμβόλαιο σου απαγορεύει να κοιμήσεις αγόρι στο διαμέρισμά σου, εκτός αν είναι συγγενής πρώτου βαθμού ή άντρας σου» λέει μία από αυτές μιλώντας στο Popaganda.gr.

Διαβάστε πώς είναι η ζωή για μια αεροσυνοδό στο Ντουμπάι, τα προσόντα που απαιτούνται για μια πρόσληψη στην Emirates και τα τεστ στα οποία πρέπει να υποβληθούν στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ