Μάχη σώμα με σώμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά: Τι καταγράφουν δύο νέες δημοσκοπήσεις - iefimerida.gr

Μάχη σώμα με σώμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά: Τι καταγράφουν δύο νέες δημοσκοπήσεις

Μάχη σώμα με σώμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά: Τι καταγράφουν νέες δημοσκοπήσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολύ κοντινή απόσταση εξακολουθούν να βρίσκονται Νέα Δημοκρατά και ΣΥΡΙΖΑ με βάση τα αποτελέσματα δύο νέων δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η πρώτη αναδεικνύει πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με μία μονάδα διαφορά από τη ΝΔ, ενώ η δεύτερη δίνει το προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 1,2%.

Συγκεκριμένα, δημοσκόπηση της Pulse RC για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών» δείχνει ότι τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου -με αναγωγή επί των εγκύρων- διαμορφώνονται ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 24,5%, ΝΔ 23,5%, Χρυσή Αυγή 10,5%, ΠΑΣΟΚ 7,5%, ΚΚΕ 6%, ΑΝΕΛ 5% και Δημοκρατική Αριστερά 3,5%.

Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 30% και ο Αλ.Τσίπρας 23%.

Στη δεύτερη δημοσκόπηση της εταιρείας Metrisi, για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά», στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 21,9% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 20,7%, η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 5,7%, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ βρίσκονται στο 5,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 4,7%, ενώ ποσοστό μόλις 1,9% συγκεντρώνει η ΔΗΜΑΡ.

Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 40,1% και ο Αλ.Τσίπρας 26,8%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ