Οι πέντε ελληνικές επενδύσεις που ενδιαφέρουν το Ισραήλ - iefimerida.gr

Οι πέντε ελληνικές επενδύσεις που ενδιαφέρουν το Ισραήλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακυβερνητικό συμβούλιο μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Ιερουσαλήμ, με τα ενεργειακά θέματα και τον τουρισμό να βρίσκονται στο επίκεντρο. Την ίδια στιγμή Ισραηλινοί επενδυτές φαίνεται πως ενδιαφέρονται θερμά για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της Ελλάδας.

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συνοδεύεται από οκτώ υπουργούς και πολυμελή ομάδα επιχειρηματιών, έχει στην ατζέντα των συναντήσεων τα ενεργειακά θέματα και κυρίως τους διαδρόμους μεταφοράς προς τη Δύση του φυσικού αερίου στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, αναφέρει η εφημερίδα «τα Νέα».

Στην ατζέντα παράλληλα, βρίσκονται σε περίοπτη θέση οι έρευνες για το πετρέλαιο στις ελληνικές θάλασσες, αλλά και φυσικά το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, καθώς ισραηλινοί όμιλοι ενδιαφέρονται για τουλάχιστον πέντε διαγωνισμούς του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων.

Τι διεκδικούν ισραηλινοί όμιλοι στην Ελλάδα

  • Ελληνικό:
  • ΕΥΑΘ
  • ΛΑΡΚΟ:
  • Πανγαία: 
  • Θερμαϊκός και κόλπος Ορφανού:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ