Μέχρι τις 6 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τη θέση του σεφ στο Μπάκιγχαμ - Τι προσόντα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι - iefimerida.gr

Μέχρι τις 6 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τη θέση του σεφ στο Μπάκιγχαμ - Τι προσόντα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις έξι Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη θέση του σεφ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ που θα βοηθά στην προετοιμασία όλων των πιάτων από τις επίσημες δεξιώσεις μέχρι και γεύματα για δύο για τις βασιλικές κατοικίες.

Ο μισθός που προσφέρει η βασίλισσα Ελισάβετ είναι διόλου ευκαταφρόνητος αφού φθάνει τις 23.000 λίρες το χρόνο για εργασία 45 ωρών την εβδομάδα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εργασιακή εμπειρία σε επιχειρήσεις πέντε αστέρων, «πραγματικό πάθος» για το φαγητό, γνώσεις γαλλικής κουζίνας, όπως αναφέρει η σχετική αγγελία.

Το παλάτι εκτός από τον παχυλό μισθό θα προσφέρει στον σεφ και... βασιλική στέγη αφού θα μένει στο Μπάκιγχαμ. Ωστόσο, θα έχει και τα τυχερά του, αφού θα ταξιδεύει σε όλες τις βασιλικές κατοικίες για χρονικό διάστημα τριών μηνών το χρόνο περίπου. Επίσης, δεν θα πρέπει να αγνοηθεί το γεγονός ότι θα έχει επαφή με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Τα αγαπημένα φαγητά της Ελισάβετ

Οπως αποκάλυψε πρώην σεφ του Μπάκιγχαμ ανάμεσα στις προτιμήσεις της Βασίλισσας βρίσκονται τα δημητριακή Special K, τα σάντουιτς με μαρμελάδα και τα κέικ σοκολάτας.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Ελισάβετ ξεκινά την ημέρα της με ένα ελαφρύ πρωινό, που ακολουθείται από μεσημεριανό γεύμα, απογευματινό τσάι και δείπνο, με επιστέγασμα ένα ποτήρι τζιν πριν από τον ύπνο.

Ένα τυπικό γεύμα, σερβίρεται στη 1 το μεσημέρι και περιλαμβάνει συνήθως ψάρι, όπως ψητή γλώσσα, πάνω σε μια στρώση από μαρούλια.

Στη συνέχεια ακολουθεί απογευματινό τσάι με κέικ και σάντουιτς με φρυγανισμένο ψωμί. Το δείπνο συχνά είναι ελάφι ή σολομός και λευκά ροδάκινα από το κάστρο των Γουίνσδορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ