Οι γητευτές του ύπνου – Η κοινότητα του YouTube που θα σε κάνει να κοιμηθείς σαν μωρό [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι γητευτές του ύπνου – Η κοινότητα του YouTube που θα σε κάνει να κοιμηθείς σαν μωρό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απαλή, ψιθυριστή γυναικεία φωνή κάνει μασάζ στα αυτιά σου, μέσα από τα ακουστικά του υπολογιστή σου, ταξιδεύοντας μέχρι βαθιά μέσα στο λαβύρινθο του εγκεφάλου σου. Ο τόνος, η ταχύτητα εκφοράς των λέξεων, ακόμα και οι αναπνοές – όλα είναι ακριβώς μελετημένα.

Ένα ολόκληρο ηχητικό περιβάλλον κατευναστικό, υπνωτικό, φτιαγμένο ειδικά για σένα από μία ιδιαίτερη κοινότητα ανθρώπων στο YouTube, τους λεγόμενους «γητευτές του ύπνου». Στόχος τους να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να βυθιστείς στην αγκαλιά του Μορφέα. Εσένα που δυσκολεύεσαι να κλείσεις μάτι εξαιτίας περιστασιακής ή χρόνιας αϋπνίας.

Δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο, αλλά πολλοί, όχι εξίσου ικανοί και αποτελεσματικοί, αλλά το ίδιο πρόθυμοι να σε κάνουν να αποβάλεις την ένταση και να θυμηθείς τα χρόνια που τα βλέφαρά σου βάραιναν υπό την υπνωτιστική χροιά της μητρικής φωνής που νανούριζε τα αυτιά σου και σε οδηγούσε μέχρι το κατώφλι μιας από τις πιο απολαυστικές και ζωτικής σημασίας λειτουργίες αναδιοργάνωσης του σώματος. Τον ύπνο.

Δοκιμάστε το:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ