Οι σταρ του κινηματογράφου λάτρεψαν την Αθήνα και δίνουν ραντεβού εδώ από τον Σεπτέμβρη - Οι προσεχείς αφίξεις - iefimerida.gr

Οι σταρ του κινηματογράφου λάτρεψαν την Αθήνα και δίνουν ραντεβού εδώ από τον Σεπτέμβρη - Οι προσεχείς αφίξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτές τις μέρες μπορεί να δείτε να κάνουν βόλτα στην Αθήνα ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ και ο Ουίλιαμ Νταφόε, ενόψει και των παραστάσεων τους για το Φεστιβάλ Αθηνών. Προηγήθηκε ο Ιθαν Χωκ, ενώ στα νησιά η Μαντόνα, η Μπελούτσι, η Κάμπελ στέλνουν χιλιάδες φωτογραφίες στα διεθνή μέσα ενημέρωσης από τις διακοπές τους. Τώρα μαθαίνουμε πως και ο σούπερ σταρ Τζέρεμι Αϊρονς έρχεται στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος Βρετανός θα έρθει στην πόλη μας για την προώθηση της ταινίας του «Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα» του σκηνοθέτη Μπίλε Ογκαστ. Θυμίζουμε ότι και οι δύο συνεργάστηκαν ξανά στο παρελθόν στο εμβληματικό πλέον φιλμ «Το σπίτι των πνευμάτων». Η Αφιξη του ηθοποιού αναμένεται στις 18 και 21 Σεπτεμβρίου, ενώ θυμίζουμε ότι στις Νύχτες Πρεμιέρας του Σεπτεμβρίου περιμένουμε και την μεγάλη έκπληξη των Καννών, την Αντέλ Εξαρχόπουλος με τον Ελληνα παππού, που όμως θα επισκεφθεί για πρώτη φορά τη χώρα μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ