Οριακό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis - iefimerida.gr

Οριακό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Οριακό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριακό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει δημοσκόπηση της Metron Analysis, αφού στην εκτίμηση ψήφου συγκεντρώνει 29,1% τη στιγμή που η αξιωματική αντιπολίτευση έχει 28,7%. Η ισορροπία του στα δύο κόμματα υπάρχει και στην πρόθεση ψήφου όπως δείχνει η δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Επενδυτής», με τη Νέα Δημοκρατία επιλέγει το 19,7% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση, ενώ το 19,5% των ψηφοφόρων επιλέγει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα η ΔΗΜΑΡ που αποχώρησε από την κυβέρνηση, δείχνει να είναι ο μεγάλος χαμένος της τελευταίας περιόδου, αφού το ποσοστό της μειώνεται στο μισό μέσα σε δεκαπέντε μέρες (από 6,4% από το 3,2%) και κινείται πλέον οριακά πάνω από το ποσοστό εισόδου της στη Βουλή. Μεγάλη κερδισμένη η Χρυσή Αυγή που στην εκτίμηση ψήφου, αποσπά το 13,1% των ψηφοφόρων.

-Το 47% πιστεύει ότι θα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των υπαλλήλων στο δημόσιο, ενώ το 50% θεωρεί ότι το μείζον είναι να μη γίνουν άλλες απολύσεις.

- Το 40% θεωρεί ότι η πολιτική των μεταρρυθμίσεων είναι αναγκαία, ενώ το 57% θεωρεί ότι είναι μια πολιτική εναντίον των φτωχότερων στρωμάτων.

- Τα πράγματα είναι σαφέστερα στο θέμα της Δημοτικής Αστυνομίας. Μόλις το 32% συμφωνεί με την κατάργηση της ενώ το 62% διαφωνεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ