H Μίντλετον έχασε το στέμμα της - Η πριγκίπισσα της Δανίας την εκτόπισε από την κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες [εικόνες]

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον μπορεί στο γήπεδό της, τη Μεγάλη Βρετανία να παίζει μπάλα μόνη της και να αναδεικνύεται με ευκολία η πιο καλοντυμένη της χώρας, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται από τελευταία έρευνα, σε παγκόσμιο επίπεδο ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος: Η πριγκίπισσα της Δανίας Μαίρη της έκλεψε το στέμμα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες του κόσμου.

Η 41χρονη πριγκίπισσα Μαίρη, με ποσοστό 68% αναδείχθηκε πρώτη στη σχετική ψηφοφορία. Οπως ακριβώς και η Κέιτ Μίντλετον, η Μαίρη δημιουργεί μόδα με τα ρούχα -σχεδόν πάντα Δανών σχεδιαστών- που επιλέγει να φορά.

Τα μέσα δεν σταματούν να γράφουν για το τι φόρεσε σε κάθε τελευταία της εμφάνιση, όπως και να παρέχουν πληροφορίες για το που μπορείς κανείς να τα βρει.

Κάνοντας εμφανίσεις λίγο πιο κάζουαλ και φορώντας ξανά φορέματα με τα οποία έχει εμφανιστεί δημοσίως και άλλες, ακολουθώντας το δρόμο δηλαδή που χάραξε η δούκισσα του Κέιμπτριτζ, αναδείχθηκε φέτος πρώτη στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες.

Η λίστα με τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες έχει ως εξής:

  1. Μαίρη, πριγκίπισσα της Δανίας
  2. Κάθριν, δούκισσα του Κέιμπριτζ
  3. Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας
  4. Λετίθια, πριγκίπισσα της Αυστρίας
  5. Μαντλέν, πριγκίπισσα της Σουηδίας
  6. Σαρλέν, πριγκίπισσα του Μονακό
  7. Βικτώρια, πριγκίπισσα της Σουηδίας
  8. Ζάρα Φίλιπς
  9. Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας
  10. Μέτε-Μάριτ, πριγκίπισσα της Νορβηγίας

H Μίντλετον έχασε το στέμμα της - Η πριγκίπισσα της Δανίας την εκτόπισε από την κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ