Base Grill: Το μαγαζί που έγινε η αιτία να «κατέβει» η Κηφισιά και το Κολωνάκι στο Περιστέρι για να φάει [εικόνες]

Οι φωτογραφίες στην είσοδο μαρτυρούν το «μυστικό» που κρύβει το εστιατόριο στην καρδιά του Μπουρναζίου: Ολοι περνούν από εδώ!

Πρόκειται για ένα «κρυμμένο μυστικό» που εξελίχθηκε σιγά σιγά σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά για κρέας στην Αθήνα. Η φήμη του μεγάλωσε από στόμα σε στόμα και πλέον το φωτογραφικό άλμπουμ που είναι αναρτημένο στην είσοδο αποτελεί απόδειξη. Καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές από όλη την Αθήνα δεν μπορούν παρά να κάνουν το πέρασμά τους για να γευτούν τα φημισμένα κρέατα του.

Δημιούργημα δύο δίδυμων αδελφών που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Ο Βαγγέλης και ο Σπύρος Λιακός μαγειρεύουν από τα γεννοφάσκια τους.

Αυτός ήταν ο ισχυρός λόγος που τους έκανε να εγκαταλείψουν ο μεν την αρχαιολογία, ο δε τα οικονομικά και να ανοίξουν το «Base Grill».

Ενα μαγαζί που θυμίζει μοντέρνα ταβέρνα γεμάτη αφίσες και εμαγέ διαφημίσεις μπίρας.

Οι κρεατοφάγοι μιλούν για τα καλύτερα κρέατα της Αθήνας και έρχονται από όλη την Αθήνα για να τα γευτούν.

Ενδεικτικά πιάτα είναι το τεράστιο και πολύ τρυφερό Rib eye, η σπαλομπριζόλα, αλλά και τα υπόλοιπα κρέατα άψογα ψημένα, ροζ προς κόκκινα μέσα, με ζωμούς, και μέγεθος ανάλογο των περίφημων νεοϋορκέζικων.

Talk of the town... το πιάτο με τη φωλιά πατάτας με τηγανητά αυγά για τους...αμαρτωλούς.

Οσο για τις μερίδες, είναι σχετικά... τεράστιες και το επιμελημένο σέρβις εκφράζεται με το κόψιμο του κρέατος σε φέτες πάνω στο ξύλο σερβιρίσματος.

Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι

Τηλέφωνο 210 5757455

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ