Πισίνες με θέα την... Ακρόπολη - Οι πέντε πιο κοντινές «οάσεις» στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Πισίνες με θέα την... Ακρόπολη - Οι πέντε πιο κοντινές «οάσεις» στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελούν αναμφίβολα την καλύτερη λύση για τους «μη προνομιούχους» Αθηναίους που δεν έχουν τη δυνατότητα να αποδράσουν το Σαββατοκύριακο.

Ειδικά σε καιρούς κρίσης μπορούν να στοιχίσουν πολύ λιγότερο από μια εκδρομή ή μια επίσκεψη σε κοντινή παραλία και μάλιστα χωρίς ταλαιπωρία. Βρίσκονται στα πιο γνωστά ξενοδοχεία του κέντρου και δεν απευθύνονται μόνο σε τουρίστες. Οι πισίνες του κέντρου ξαναζούν «δόξες». Μάλιστα οι περισσότερες από αυτές έχουν προσαρμοστεί και στα νέα οικονομικά δεδομένα.

Η πισίνα του DIVANI CARAVEL με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό θα πρέπει να είναι στις επιλογές αυτών που θέλουν να βρουν μια μικρή όαση στο κέντρο της Αθήνας. Ο χώρος είναι διαμορφωμένος να θυμίζει κατάστρωμα. Βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και συνδυάζει ηλιοθεραπεία με καφεδάκι... Η τιμή της εισόδου είναι σχετικά «τσιμπημένη», 40 ευρώ τις καθημερινές και 50 ευρώ το Σαββατοκύριακο, ενώ για τα παιδιά είναι το μισό ποσό, όμως ο χώρος αποζημιώνει και τους πιο απαιτητικούς.

Πισίνες με θέα την... Ακρόπολη - Οι πέντε πιο κοντινές «οάσεις» στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η εξωτερική πισίνα του ιστορικού HOTEL GRANDE BRETAGNE. Πανοραμική θέα στο λόφο του Λυκαβητού και ιδανικό μέρος χαλάρωσης για το κέντρο της Αθήνας. Στο μπαρ της πισίνας μπορεί κανείς να απολαύσει δροσερά κοκτέιλς και χυμούς. Η εξωτερική πισίνα έχει σεζλόνγκ, καρέκλες και τραπέζια, αλλά και ομπρέλες που σε προστατεύουν από τον ήλιο. Δεν μπορεί να κολυμπήσει κάποιος που δεν είναι πελάτης στο ξενοδοχείο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει την εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου και να «κακομάθει» τον εαυτό του με ένα μασάζ.

Πισίνες με θέα την... Ακρόπολη - Οι πέντε πιο κοντινές «οάσεις» στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η πισίνα του HILTON ATHENS είναι μια από τις μεγαλύτερες πισίνες ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας με διαστάσεις 25 επί 15 μέτρα. Η είσοδος είναι 25 ευρώ τις καθημερινές και 40 ευρώ το Σαββατοκύριακο, αλλά υπάρχουν και πακέτα προσφορών. Οι τιμές είναι πεσμένες κατά 10 ευρώ τις καθημερινές και 15 τα Σαββατοκύριακα!

Πισίνες με θέα την... Ακρόπολη - Οι πέντε πιο κοντινές «οάσεις» στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Την πιο ρομαντική επιλογή αποτελεί η πισίνα του ST. GEORGE LYCABETTUS με φόντο τον Λυκαβηττό. Είναι από τις καλύτερες πισίνες για δροσερές βουτιές και γρήγορο μαύρισμα. Η είσοδος κοστίζει 35 ευρώ στους ενήλικες και 17 ευρώ στα παιδιά ως 12 ετών. Οι τιμή είναι ίδια για όλες τις ημέρες.

Πισίνες με θέα την... Ακρόπολη - Οι πέντε πιο κοντινές «οάσεις» στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η πισίνα του 5άστερου CLASSICAL ATHENS IMPERIAL είναι ότι πιο κοντινό σε ξενοδοχείο εξωτερικού με θέα τον Παρθενώνα. Στα πλεονεκτήματα η χαμηλή τιμή. Η είσοδος είναι 15 ευρώ τις καθημερινές και 25 το Σαββατοκύριακο. Στην τιμή περιλαμβάνεται ξαπλώστρα και πετσέτα.

Πισίνες με θέα την... Ακρόπολη - Οι πέντε πιο κοντινές «οάσεις» στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ