Αυτός είναι ο πολιτικός που θέλει να αδυνατίσει για να διαδεχθεί τον Ομπάμα - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο πολιτικός που θέλει να αδυνατίσει για να διαδεχθεί τον Ομπάμα

Αυτός είναι ο ευτραφής πολιτικός που θέλει να αδυνατίσει για να αναμετρηθεί με τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι κυβερνήτης του Νιού Τζέρσεϋ, Ρεπουμπλικάνος, εύσωμος και από τους δημοφιλέστερους πολιτικούς στις ΗΠΑ και στόχος του είναι να κατέβει υποψήφιος για τη θέση του Μπαράκ Ομπάμα το 2016.

Ο λόγος για τον Κρις Κρίστι ο οποίος, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, υπεβλήθη σε μυστική επέμβαση πριν από δύο μήνες για να χάσει βάρος και να αυξήσει τις πιθανότητές του να λάβει το επόμενο χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο δημοφιλής πολιτικούς στις ΗΠΑ, πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι το βάρος του είναι διαχρονικό εμπόδιο για να αναρριχηθεί στο ύψιστο αξίωμα της χώρας και φαίνεται πως, πλέον, το πήρε απόφαση.

Μπορεί ο Κρίστι να αστειεύεται συχνά για το βάρος του και να εκφράζει την προσδοκία ότι οι Αμερικανοί δεν θα τον κρίνουν αυστηρά εξαιτίας του μεγέθους του, ωστόσο, η φημολογούμενη επέμβαση δείχνει ότι τον ενδιαφέρει να «βελτιώσει» την δημόσια εικόνα του.

Μάλιστα τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές θεωρείται ότι ήταν εκείνος που «τράβηξε το χαλί» στον Μιτ Ρόμνεϊ στην κούρσα για την προεδρία, καθώς ήταν εκείνος που εμφανίστηκε στο πλευρό του προέδρου Ομπάμα και τον επαίνεσε για τις προσπάθειες αντιμετώπισης του τυφώνα «Σάντυ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ