Έρχεται στην Αθήνα το Comicdom - Ξεκινάει στις 20 Απριλίου - iefimerida.gr

Έρχεται στην Αθήνα το Comicdom - Ξεκινάει στις 20 Απριλίου

Έρχεται στην Αθήνα το Comicdom - Ξεκινάει στις 20 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρχεται και φέτος στην Αθήνα το Comicdom Con και θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο τριήμερο στην Ελληνοαμερικάνικη Ενωση, ενώ το χώρο αναμένεται να κατακλύσουν χιλιάδες φαν των κόμικς, αφού η φετινή διοργάνωση αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, εκτός από τους αγαπημένους χαρακτήρες κόμικς που θα υποδεχθούν τους επισκέπτες, θα γίνουν και δύο πανελλαδικές πρεμιέρες ενώ θα παρουσιαστεί και ένα φαντασμαγορικό animation διά χειρός Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Παράλληλα μεγάλες προσωπικότητες του χώρου των κόμικ θα βρίσκονται στην έκθεση, όπως ο βετεράνος σεναριογράφος και συν-δημιουργός του «Δικαστή Ντρεντ», ο Τζον Βάγκνερ, ο καταξιωμένος ομότεχνός του Τζέιμι Ντιλέινο (βλ. «Hellblazer»), ο Ιταλός σχεδιαστής Ματέο Σκαλέρα («Secret Avengers» και «Deadpool») και ο Τουρκοαυστριακός ανερχόμενος σχεδιαστής Μαχμούντ Ασράρ («Supergirl και «Ultimate Comics X-Men»)

Τέλος θα γίνει και ο κλασσικός φαντασμαγορικός διαγωνισμός cosplay ώστε ανάμεσα στους 40 συμμετέχοντες του Cosplay θα διακριθεί ο καλύτερος και θα κερδίσει ένα «εισιτήριο» για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό EuroCosplay

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ