Τη νύχτα της 22ης Νοεμβρίου έπεσε το πρώτο χιόνι του χειμώνα στο Παρίσι, με τους κατοίκους της «Πόλης του Φωτός» να διασκεδάζουν το σκηνικό που σταδικά γινόταν όλο και πιο λευκό.
Μπορεί η Γαλλία να βιώνει έναν παρατεταμένο πολιτικό χειμώνα, όμως ο πραγματικός χειμώνας έκανε την εμφάνισή του στο Παρίσι και χάρισε στιγμές χαράς.
Χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα ανέβασαν τις εμπειρίες τους το πρώτο χιονισμένο βράδυ που η τύχη το έφερε να είναι Σάββατο κι άρα είχαν αρκετό ελεύθερο χρόνο να το ευχαριστηθούν.
Οι μετεωρολόγοι προειδοποίησαν ότι η θερμοκρασία τη νύχτα ήταν στους 0 βαθμούς Κελσίου, ενώ το χιόνι έφτασε τα 3 εκατοστά. Συνέστησαν προσοχή σε όσους βρίσκονταν έξω.
Αρκετό χιόνι στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν
Το βράδυ του Σαββάτου έγινε ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον της Χάβρης και το χιόνι έδωσε όμορφες εικόνες στο επιβλητικό «Παρκ ντε Πρενς».
Η Κυριακή ξημέρωσε και το χιονισμένο τοπίο αναδείχθηκε ακόμα πιο όμορφο στο φως της ημέρας.