Τώρα που θέλουμε να τρώμε περισσότερα λαδερά χωρίς όμως να μαγειρεύουμε με τις ώρες, τα γεμιστά γίνονται το πιο απλό και νόστιμο ριζότο.
Αγαπημένα, αλλά μπελαλίδικα, τα γεμιστά είναι το απόλυτο φαγητό της εποχής. Λατρεύουμε να τα απολαμβάνουμε από μαμάδες και γιαγιάδες που όχι μόνο τα φτιάχνουν πεντανόστιμα αλλά έχουν και όλο τον χρόνο και την υπομονή να τα ετοιμάζουν συχνά. Ειδικά τώρα που τα μποστανικά είναι στα καλύτερά τους και ο καιρός σηκώνει σχεδόν αποκλειστικά και μόνο λαδερά θα μπορούσαμε να τρώμε γεμιστά κάθε μέρα ή έστω κάθε εβδομάδα. Πώς όμως θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς να πρέπει να κλειστούμε μία ολόκληρη μέρα στην κουζίνα;
Διαβάστε τη συνέχεια και τη συνταγή στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο