Με ελάχιστα υλικά και ένα μόνο ανακάτεμα φτιάχνουμε τα πιο θρεπτικά μάφιν.
Κάποτε φτιάχναμε μόνο μεγάλα και γλυκά κέικ. Από τότε όμως που τα μάφιν ήρθαν στη μόδα έχουν λυθεί τα χέρια μας. Ψήνονται, κρυώνουν και ξεφορμάρονται σε λιγότερο χρόνο και αυτό σίγουρα μας βολεύει περισσότερο και φυσικά τρώγονται και μεταφέρονται πιο εύκολα αφού δεν χρειάζονται κόψιμο κλπ κλπ. Αφήστε που αν θέλουμε να φάμε συγκεκριμένη ποσότητα, είναι ήδη ζυγισμένα (κατά κάποιο τρόπο).
Διαβάστε τη συνέχεια στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο