Φτιάχνουμε το πιο αρωματικό και ελαφρύ επιδόρπιο, μια βελούδινη και ανάλαφρη κρέμα βανίλιας.
Η εύκολη σπιτική κρέμα βανίλιας είναι ένα γλυκό που κυριολεκτικά μας μεγάλωσε. Από τη βρεφική ηλικία μέχρι το σχολικά χρόνια κάθε φορά που θέλαμε γλυκό η κατσαρόλα γέμιζε με εκείνο το αχνιστό βελούδο που μοσχοβόλαγε. Την απολαμβάναμε πριν καλά καλά προλάβει να κρυώσει, ειδικά όταν ο καιρός ήταν βαρύς και εκτός από γλυκό επιθυμούσαμε και κάτι να μας ζεστάνει. Το μόνο κακό ίσως εκείνης της κρέμας ήταν ότι περνώντας τα χρόνια από χειροποίητη έγινε προκάτ. Ένα μείγμα σε κουτί που ναι μεν γινόταν εύκολα και γρήγορα βάζοντας μόνο γάλα αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν το ίδιο νόστιμη και θρεπτική με τη χειροποίητη.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο