Η πιο δροσερή και light κρύα σούπα για το καλοκαίρι φτιάχνεται με ντομάτα και καρπούζι.
Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε μόνο δύο καρπούς ως απόλυτα καλοκαιρινούς σίγουρα αυτοί θα ήταν η ντομάτα και το καρπούζι. Αν παρατηρήσουμε καλά θα δούμε ότι οι λόγοι για τους οποίους αγαπάμε και τα δύο είναι κοινοί. Το εντυπωσιακό χρώμα, η ζουμερή σάρκα και η ολόγλυκη γεύση μας κάνουν να θέλουμε να τα απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση όλο το καλοκαίρι. Όταν είναι φρέσκα και παγωμένα (σε ωμή μορφή), τρώγονται μια χαρά και σκέτα. Ταυτόχρονα όμως, συνδυάζονται με πολλά και διαφορετικά υλικά, ακόμα και μεταξύ τους.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο