Η συνταγή για την σπανακόπιτα αλλάζει και γίνεται πιο απλή και σύντομη μέσα σε ψωμί για σάντουιτς και τυρί στην σχάρα.
Η σπανακόπιτα είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό έδεσμα της ελληνικής κουζίνας. Τραγανό φύλλο, φρέσκο σπανάκι, μυρωδικά και φέτα σε τέλειο συνδυασμό φτιάχνουν μια γεύση που μας γυρίζει πίσω σε παιδικά απογεύματα, ανοιχτές κουζίνες και οικογενειακά τραπέζια. Ωστόσο το μοναδικό μειονέκτημα είναι η χρονοβόρα διαδικασία της.
Με μία απλή και ιδιαίτερη συνταγή μπορούμε να ετοιμάσουμε μία σπανακόπιτα σε σάντουιτς σε μόλις 30 λεπτά και να θυμηθούμε και πάλι την κλασική και αγαπημένη μας γεύση.
Διαβάστε την συνταγή για σάντουιτς σπανακόπιτας στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο