fbpx Κασουλέ: Η γαλλική εκδοχή της φασολάδας γίνεται στο φούρνο με κρέας -Ζεστή και χορταστική | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
CASSOULET

Κασουλέ: Η γαλλική εκδοχή της φασολάδας γίνεται στο φούρνο με κρέας -Ζεστή και χορταστική

Κασουλέ φασολάδα σε πιάτο
06|02|2020 | 15:08
Η γαλλική παραλλαγή της αγαπημένης μας φασολάδας /Φωτογραφία: Shutterstock

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα θέλουν στο τραπέζι ένα φαγητό υγιεινό αλλά και χορταστικό. Comfort food που ζεσταίνει την ψυχή και το σώμα.

Υπάρχουν πολλά πιάτα και άλλες τόσες συνταγές, για να επιλέξουμε αυτό που ζητάει η καρδιά μας. Τόσο παραδοσιακές όσο και πιο «πειραγμένες». Μια από αυτές ακούει στο όνομα «κασουλέ» και είναι ένα απολαυστικό φαγητό που μάς έρχεται από τη Γαλλία.

Πρόκειται για τη γαλλική εκδοχή της φασολάδας με την προσθήκη κρέατος, που γίνεται όμως στο φούρνο. Τα όσπρια χυλώνουν στο φούρνο και «παντρεύονται» με το κρέας δημιουργώντας ένα ζεστό, σούπερ γευστικό πιάτο. Η συνταγή δεν είναι δύσκολη.

Δείτε πώς θα φτιάξετε την γαλλική φασολάδα στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ