Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή - iefimerida.gr

Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή

Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή
Ζέττα Μακρή / Φωτογραφία: Eurokinissi / Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός δημοσιογράφου που φέρεται να εκβίαζε τη βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Ζέττα Μακρή, προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην υφυπουργός κατήγγειλε ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν πιέσεις από τον δημοσιογράφο να του παραδώσει το ποσό των 15.000 ευρώ προκειμένου να μην γράφει αρνητικά σχόλια και δημοσιεύματα.

Βόλος: Η Ζέττα Μακρή του παρέδωσε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και συνελήφθη

Η κυρία Μακρή προχώρησε σε καταγγελία και κατόπιν συνεννόησης με τις αρχές συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο, παραδίδοντάς του 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να περάσει αυτόφωρο.

Οι πληροφορίες του magnesianews αναφέρουν ότι η Ζέττα Μακρή έχει κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου, προκειμένου να περιγράψει όλα όσα είχαν προηγηθεί της καταγγελίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζέττα Μακρή Σύλληψη εκβιασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ