Αγνοούμενος Ισραηλινός πεζοπόρος στον Όλυμπο εντοπίστηκε νεκρός, σε υψόμετρο περίπου 1.800 μέτρων - iefimerida.gr

Αγνοούμενος Ισραηλινός πεζοπόρος στον Όλυμπο εντοπίστηκε νεκρός, σε υψόμετρο περίπου 1.800 μέτρων

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ
Επιχείρηση της ΕΜΑΚ / Φωτογραφία αρχείου: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες Ισραηλινός πεζοπόρος που αγνοούνταν στον Όλυμπο εδώ και 3 εβδομάδες.

Ο 46χρονος Άμι Γιόγκεβ είχε δώσει το τελευταίο του στίγμα στους οικείους του την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο στη θέση του ρέματος Μαυρόλακκος, σε υψόμετρο περίπου 1.800 μέτρων, από ιδιωτική ομάδα ισραηλινών που πραγματοποιούσαν έρευνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού, με ομάδες της 2ης και της 8ης Ε.Μ.Α.Κ. και πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Δασοπυροσβεσης Πολιτικής Προστασίας Διου Ολύμπου στο Facebook, η τελευταία επιβεβαιωμένη επικοινωνία του με την οικογένειά του έγινε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Από τότε δεν υπήρχε κανένα επιβεβαιωμένο ίχνος του και κάθε πληροφορία μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη.

Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό του είχε εντοπιστεί στο Λιτόχωρο ενώ ο 46χρονος, πριν εξαφανιστεί εθεάθη στην περιοχή μεταξύ των καταφυγίων «Σπήλιος Αγαπητός» και «Χρήστος Κάκκαλος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες του περιστατικού αναμένονται από τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ