Μεθυσμένη οδηγούσε το πατίνι η 25χρονη που της έβαλαν πρόστιμο 350 ευρώ -Ήταν δύο φορές πάνω από το όριο - iefimerida.gr

Μεθυσμένη οδηγούσε το πατίνι η 25χρονη που της έβαλαν πρόστιμο 350 ευρώ -Ήταν δύο φορές πάνω από το όριο

Η στιγμή που ο γερανός παίρνει το πατίνι
Η στιγμή που ο γερανός παίρνει το πατίνι /Φωτογραφία: ΕΡΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντύπωση έχει προκαλέσει το περιστατικό με τη βεβαίωση προστίμου σε 25χρονη γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας που οδηγούσε μεθυσμένη πατίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην νεαρή γυναίκα έγινε έλεγχος και στο αλκοτέστ η πρώτη μέτρηση έδειξε 0,49 mg/l και η δεύτερη 0,39 mg/l. Το όριο υπενθυμιζεται ότι είναι στο 0,25 mg/l.

Στη νεαρή βεβαιώθηκε πρόστιμο 350 ευρώ για παράβαση του άρθρου 46 του Ν5209/25 περί Κ.Ο.Κ. «Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης», ενώ το πατίνι το πήρε ο γερανός της τροχαίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόστιμο πατίνι τροχαία Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ