Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Με αυτό το μαχαίρι σκότωσε ο 20χρονος τον 27χρονο στον Άγιο Δημήτριο - iefimerida.gr

Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Με αυτό το μαχαίρι σκότωσε ο 20χρονος τον 27χρονο στον Άγιο Δημήτριο

Με αυτό το μαχαίρι σκότωσε ο 20χρονος τον 27χρονο στον Άγιο Δημήτριο
Με αυτό το μαχαίρι σκότωσε ο 20χρονος τον 27χρονο στον Άγιο Δημήτριο
ΚΑΤΙΑ ΝΙΑΚΑΡΗ

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το iefimerida.gr το μαχαίρι με το οποίο ο 20χρονος σκότωσε τον 27χρονο στον Άγιο Δημήτριο.

Πρόκειται για μαχαίρι 20 εκατοστών, το οποίο εντόπισαν χθες οι αξιωματικοί του Aνθρωποκτονιών.

Ο ίδιος ο δολοφόνος υπέδειξε το σημείο και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του. Όπως διαπιστώθηκε, το είχε κρύψει σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει με τους γονείς του, στην ταράτσα, πίσω από έναν θερμοσίφωνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα πρώτα του λόγια προς του αστυνομικούς ο 20χρονος φέρεται να είπε: «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά του. Ειπώθηκαν κάτι λόγια που δεν έπρεπε να ειπωθούν. Ήταν κάτι στιγμιαίο, αλλά ξέφυγε η κατάσταση. O φίλος μου δεν ήξερε τίποτα».

Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Απολογείται την Τρίτη ο 20χρονος

O 20χρονος καθ ομολογίαν δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη στις 10 το πρωί. Εις βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 20χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 27χρονο. Πριν το δολοφονικό χτύπημα υπήρξε έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο. Ο δράστης φέρεται να του είπε «θα σε γαμ@@@», το θύμα αντέδρασε, λέγοντας «ποιον θα γαμ@@@@@;», και στη συνέχεια ο 20χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον σκότωσε

Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τους αφέθηκαν τρεις κατηγορούμενοι, δύο 20χρονες και ένας 21χρονος, στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία. Οι τρεις παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, με τη δίκη να αναβάλλεται για τη Δευτέρα, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε την άρση της κράτησής τους. Από την πλευρά της υπεράσπισης επισημάνθηκε ότι παρουσιάστηκαν με τη θέλησή τους για να καταγγείλουν αξιόποινες πράξεις και ζήτησαν να παραμείνουν ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 27χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 22-04-2026, στο πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ύστερα από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Προσωπικής Ελευθερίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, συνολικά -4- ημεδαποί (δύο άνδρες 20 και 21 ετών και δύο 20χρονες γυναίκες), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για ανθρωποκτονία με δόλο, υπόθαλψη εγκληματία, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προηγήθηκε ενδελεχής έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν στοιχεία και ευρήματα, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων ταυτοποιήθηκε ο 20χρονος, ως φερόμενος δράστης της ανθρωποκτονίας, ενώ επιπλέον κατηγορούνται ο 21χρονος και οι δύο γυναίκες, για υπόθαλψη εγκληματία.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της ανθρωποκτονίας, ενώ παράλληλα διακριβώθηκε και το κίνητρο της πράξης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαχαίρι Άγιος Δημήτριος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ