Μαρινάκης: Ο αγώνας ενάντια στην τυφλή βία είναι διαρκής και χρέος μας να έχουμε όλο και περισσότερα αποτελέσματα - iefimerida.gr

Μαρινάκης: Ο αγώνας ενάντια στην τυφλή βία είναι διαρκής και χρέος μας να έχουμε όλο και περισσότερα αποτελέσματα

Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης / Φωτογραφία: Eurokinisi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αγώνας ενάντια στην τυφλή βία είναι διαρκής, αναφέρει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Μαρινάκης για Marfin

«Οι ψυχές που δολοφονήθηκαν πριν από 15 χρόνια στη Μarfin, είναι μια μόνιμη και επιτακτική υπενθύμιση προς όλους μας και πρωτίστως στην πολιτεία, ότι ο αγώνας ενάντια στην τυφλή βία είναι διαρκής και χρέος μας είναι να έχουμε όλο και περισσότερα αποτελέσματα. Είναι καθήκον μας στη μνήμη της 32χρονης εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, της 36χρονης Παρασκευής Ζούλια και του 36χρονου Επαμεινώνδα Τσάκαλη και στις οικογένειές τους» τονίζει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για την επέτειο 15 χρόνων από την τραγωδία της Marfin.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ βία Marfin
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ