Φωτιά στο διαμέρισμα Φιλιππίδη: Δεν υπάρχει εμπρησμός σύμφωνα με το πόρισμα -Πιθανόν ξέσπασε από βραχυκύκλωμα - iefimerida.gr

Φωτιά στο διαμέρισμα Φιλιππίδη: Δεν υπάρχει εμπρησμός σύμφωνα με το πόρισμα -Πιθανόν ξέσπασε από βραχυκύκλωμα

Πέτρος Φιλιππίδης
Φωτογραφίες: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πόρισμα για τη φωτιά που ξέσπασε το καλοκαίρι στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνει ότι δεν πρόκειται για εμπρησμό, αλλά για ατύχημα πιθανόν από βραχυκύκλωμα.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία, καθώς οι φλόγες προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο σπίτι.

Η φωτιά στο διαμέρισμα Φιλιππίδη έγινε αντιληπτή από γειτόνισσα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Alpha "Super Katerina", δύο δωμάτια καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ η φωτιά έγινε αντιληπτή από γειτόνισσα που είδε τις φλόγες στην τέντα του πίσω μπαλκονιού και ειδοποίησε άμεσα τον ηθοποιό. Μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε, ο Πέτρος Φιλιππίδης κάλεσε την Άμεση Δράση και βγήκε από το διαμέρισμα μεταβαίνοντας σε κατάστημα στο ισόγειο της πολυκατοικίας, μέχρι να φτάσουν οι αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ