Η Ειρήνη Μουρτζούκου μεταφέρεται στην Πάτρα, καθώς αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για τρεις ανθρωποκτονίες βρεφών και μία απόπειρα δολοφονίας ενήλικης γυναίκας.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα θύματα είναι δύο από τα παιδιά της, το βρέφος της κουμπάρας της και μια φίλη της, την οποία φέρεται να προσπάθησε να σκοτώσει το 2020 στην Αμαλιάδα.
Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουλίου στο κέντρο της Αθήνας, έξω από ξενοδοχείο, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Το πρωί της Τρίτης παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα με το κεφάλι σκυμμένο, όπου και εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, διατάχθηκε η μεταφορά της στην Πάτρα, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή Αχαΐας μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Σήμερα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας φορώντας χειροπέδες και αλεξίσφαιρο γιλέκο η 25χρονη βγήκε από τη ΓΑΔΑ προκειμένου να οδηγηθεί στον ανακριτή Πατρών.
Βίντεο: Η έξοδος της Ειρήνης Μουρτζούκου από τη ΓΑΔΑ






ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIMENEWS