Αμίλητη και με σκυμμένο κεφάλι από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αμίλητη και με σκυμμένο κεφάλι από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου [εικόνες & βίντεο]

Μουρτζούκου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ειρήνη Μουρτζούκου οδηγήθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί εις βάρος της.

Αύριο (9/7) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών της Πάτρας, προκειμένου να απολογηθεί. Η Ειρήνη Μουρτζούκου μεταφέρθηκε σήμερα στον εισαγγελέα με σκυμμένο κεφάλι, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ φορούσε χειροπέδες και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τον ανακριτή Πατρών και αφορά την κακουργηματική κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και μη. Αναλυτικά, κατηγορείται για τους θανάτους των δύο δικών της παιδιών, του μωρού της φίλης της, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας ενήλικης γυναίκας, την οποία φέρεται να προσπάθησε να πνίξει.

Η σύλληψή της έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Η έξοδος της Ειρήνης Μουρτζούκου από τη ΓΑΔΑ:

Η άφιξή της στα δικαστήρια της Ευελπίδων:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είναι σε καλή κατάσταση»

Το βράδυ παρέμεινε φρουρούμενη στη ΓΑΔΑ, όπου την επισκέφθηκε ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής. «Την είδα, σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένει όμως να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, για να μιλήσει, να πει αυτά που θέλει να πει και λέει τόσο καιρό», ανέφερε ο δικηγόρος και χαρακτήρισε «αναμενόμενη» τη σύλληψη. «Θα πάρουμε τη δικογραφία και θα μπορέσουμε να απαντήσουμε σε κάθε μία από της κατηγορίες. Η ίδια υποστηρίζει ότι είναι αθώα και περιμένει να φανεί αυτό στα πλαίσια της δίκης» τόνισε ο κ. Αλεξανδρής.

Πριν από μερικές ημέρες η Ειρήνη Μουρτζούκου είχε κληθεί στη ΓΑΔΑ ώστε να καταθέσει ως μάρτυρας για τους τρεις θανάτους παιδιών.

Εικόνες από τη μεταφορά της Ειρήνης Μουρτζούκου προς την Ευελπίδων

Ειρήνη Μουρτζούκου
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ειρήνη Μουρτζούκου
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ειρήνη Μουρτζούκου
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ βρέφη Αμαλιάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ