Βορίζια: Στα δικαστήρια η χήρα του Φανούρη – Κλήθηκε για κατάθεση - iefimerida.gr

Βορίζια: Στα δικαστήρια η χήρα του Φανούρη – Κλήθηκε για κατάθεση

χήρα Καργάκη Ηράκλειο δικηγόρος Βορίζια
Η χήρα Καργάκη συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της οικογένειας προσέρχεται στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου /patris.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου εμφανίστηκε την Τετάρτη η χήρα του 39χρονου Φανούρη Καργάκη από τα Βορίζια για συμπληρωματική κατάθεση.

Η γυναίκα κλήθηκε από τις Αρχές για διευκρινίσεις, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία στην έρευνα με τις ανακριτικές και εισαγγελικές Αρχές να θέτουν σχετικά ερωτήματα. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, πιθανολογείται ότι κλήθηκε να καταθέσει σχετικά με τον οπλισμό που χρησιμοποιήθηκε στο αιματοκύλισμα του πρωινού της 1ης Νοεμβρίου στο ημιορεινό χωριό του νομού Ηρακλείου Κρήτης.

Αναμονή για την προφυλάκιση ή μη του 23χρονου

Την ίδια ώρα, ο ξάδελφος του θανόντα, βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό καθώς ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για την προφυλάκισή του, καθώς φέρεται να προσκόμισε βίντεο που τον έδειχνε να βρίσκεται σε γάμο εκτός χωριού κι ως εκ τούτου, παρουσίασε άλλοθι σχετικά με την τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων.

Για την περαιτέρω ποινική μεταχείρισή του, θα αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν τον ηθικό αυτουργό, καθώς και τον βομβιστή, εφόσον προκύψει ότι ο 23χρονος δεν είχε όντως σχέση με την τοποθέτηση της βόμβας.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο βαλλιστικός έλεγχος των εκατοντάδων φυσιγγίων που εντοπίστηκαν στα Βορίζια, για να διαπιστωθεί αν ταιριάζει με κάποιο από τα όπλα που κατάσχεσαν οι Αρχές κι αν ταυτίζονται με τα βλήματα που σκότωσαν τον Καργάκη και την Φραγκιαδάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βοριζια χήρα κατάθεση δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ