Βίντεο που προσκόμισε ο 23χρονος που κατηγορούνταν για τοποθέτηση της βόμβας στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων στα Βορίζια βοήθησαν στο να αφεθεί ελεύθερος.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του παρουσίασε στοιχεία τα οποία ισχυρίστηκε ότι αποδεικνύουν πως δεν ήταν αυτός που τοποθέτησε τη βόμβα. Σε συνδυασμό και με τα ελλιπή στοιχεία που είχαν εις βάρος του 23χρονου, προκλήθηκε η έντονη διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι.
Ο 23χρονος, από την οικογένεια των Καργάκηδων, είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή πως δεν είχε καμία σχέση με την τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι του 27χρονου, καθώς εκείνες τις ώρες δεν ήταν καν στο χωριό. Το patris.gr παρουσίασε φωτογραφία-ντοκουμέντο από το βίντεο που προσκόμισε ο δικηγόρος του 23χρονου.
Όπως είχαν καταθέσει τόσο ο ίδιος όσο και οι συγγενείς του, εκείνη την ώρα ο 23χρονος βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση και συγκεκριμένα σε γάμο.
Οι δικηγόροι του, Απόστολος Λύτρας αλλά και Θεονύμφη Μπέρκη, συνέλεξαν όλα τα στοιχεία (φωτογραφίες και βίντεο) για να τεκμηριώσουν τα λεγόμενα του 23χρονου.
Τρεις ώρες μετά, αποφασίστηκε τελικά ο 23χρονος να αφεθεί ελεύθερος με εντολή για κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι το δικαστικό συμβούλιο να αποφασίσει για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι.