Η χήρα του Φανούρη Καργάκη κατέθεσε στις αρχές για το αιματοκύλισμα στα Βορίζια.
Η χήρα του 39χρονου θύματος, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, σημειώνουν ότι φέρεται να έχει περιγράψει επακριβώς το σημείο που βρίσκονταν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο με τους δύο νεκρούς, καθώς και τι όπλα είχε ο καθένας, υποστηρίζοντας πως είδε με τα μάτια της το αιματοκύλισμα.
Το Cretalive επικαλούμενο πηγές, αναφέρει πως η χήρα επιμένει ότι είδε πολύ καλά τη διάταξη στον χώρο του επεισοδίου τα μέλη της οικογένειας Φραγκιαδάκη, ποιοι κρατούσαν όπλα αλλά και τον τύπο των όπλων.
Βορίζια: Αποφασίζουν για το αν θα προφυλακιστεί ο 23χρονος
Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου για το αν θα προφυλακιστεί ο 23χρονος ανιψιός του Φανούρη Καργάκη, ο οποίος κατηγορείται πως τοποθέτησε τη βόμβα στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν και άφησαν αρχικά ελεύθερο υπό όρους τον 23χρονο μέχρι να αποφασίσουν οριστικά για την ποινική διαχείρισή του, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.
Ο ίδιος μέσω συνηγόρων έδωσε φωτογραφικό υλικό για το οποίο ισχυρίζεται πως αποδεικνύει ότι την επίμαχη ώρα της έκρηξης βρισκόταν σε γάμο.
Γι’ αυτό και ο εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ της μη προφυλάκισής του.