Αίγιο: Προσπάθησαν να εμβολίσουν το δίκυκλο διανομέα και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν -Αναζητούνται από τις Αρχές - iefimerida.gr

Αίγιο: Προσπάθησαν να εμβολίσουν το δίκυκλο διανομέα και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν -Αναζητούνται από τις Αρχές

οδηγός
© EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρή επίθεση σε βάρος διανομέα σημειώθηκε στο Αίγιο, με το θύμα να καταγγέλλει απόπειρα παράσυρσης και ξυλοδαρμό από ομάδα ατόμων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του 27χρονου οδηγού δίκυκλου, τρία άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ επιχείρησαν αρχικά να εμβολίσουν τη μοτοσικλέτα του στην οδό Κορίνθου και στη συνέχεια να τον παρασύρουν με το όχημά τους. Όπως ανέφερε, στο σημείο κλήθηκαν ακόμη πέντε άτομα, τα οποία φέρονται να του επιτέθηκαν χτυπώντας τον στο κεφάλι, προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Σε εξέλιξη έρευνες για εντοπισμό των τριών δραστών στο Αίγιο

Όπως αναφέρει το tempo24.news, η αναγνώριση των τριών επιβαινόντων στο όχημα έγινε έπειτα από επίδειξη φωτογραφιών από αστυνομικούς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους. Παραμένει άγνωστο αν το θύμα και οι δράστες γνωρίζονταν ή ποιο ήταν το κίνητρο της επίθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αίγιο δίκυκλο διανομέας ξυλοδαρμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ